Utvalgtes
medlemmer

Brasserie Fengselet

Brasserie Fengselet på Hønefoss åpnet i januar 2009, og har siden den gang servert hjemmelaget mat, laget fra bunnen av – med kjærlighet til kunnskap til kokkefaget. Menyene er basert på sesongens beste råvarer, mye av dette fra lokale leverandører. A la carte-menyen skiftes 3-4 ganger i året, slik at Brasserie Fengselets gjester hele tiden kan nyte nye og spennende kulinariske opplevelser. Brasserie Fengselet tilbyr også catering og takeaway.

Bryne Kro & Hotell

Bryne Kro & Hotell er en familiebedrift. Her kan gjestene nyte gode måltider i Heldiggris restaurant og bar, som er kjent for sitt gode kjøkken med en variert og spennende a la carte meny. De 61 koselige hotellrommene innbyr til avslapping, enten man er på privat ferie, er med på kurs og konferanser eller har bryllup, konfirmasjoner eller andre typer selskaper. Bryne Kro & Hotell har også en 9-hulls pitch&putt-bane, hvor man verken trenger grønt kort eller medlemsskap for å spille.

Eat & More

EAT & More er spisestedet på Norwegian Outlet Ålgård. Menyen spenner seg fra store måltider til småretter og søte fristelser. Maten som serveres har hentet inspirasjon fra hele verden, men utgangpunktet er klassisk norsk mat. Rett og slett god norsk tradisjonsmat – kombinert med spennende smaker fra fjernt og nært. EAT & More heier på det grønne skiftet og har ekstra fokus på å minske matsvinn, unngå bruk av engangsplast/emballasje og jobber for økt etikk og miljø rundt kaffeproduksjon.

G-kroen motell og restaurant

G-kroen ligger på Magnor, et par hundre meter fra grensen til Sverige og i umiddelbar nærhet til Fredsmonumentet og Finnskogleden. De 29 rommene er hyggelige med god standard, og gjestene får servert en durabelig frokostbuffet i baren hver morgen. Restauranten byr på god mat laget av norske råvarer. På G-kroen kan man kose seg med klassikere som hjemmelaget schnitzel, kjøttkaker og flesk og duppe, i tillegg til et stort antall burgere, fiskeretter og desserter. Porsjonene er rause, og atmosfæren er avslappet og hyggelig.  

Glesvær kafé

 

Glesvær kafé er et spisested med lokalmat og historisk ramme. Handelsstanden Glesvær på Sotra har historie som går tilbake til 1600-tallet, og Glesvær kafe har bevart byggets originalinnredning fra 1925. Her kan gjestene suge inn atmosfæren fra gamle dager, mens de nyter mat laget av ferske, lokale og selvproduserte råvarer. Det er også mulig å komme innom for en god kopp kaffe og et slag backgammon, eller for å ta en kikk på kunstutstillingen. Glesvær tilbyr takeaway, catering og selskapsmat.

Isehaug Kafeteria

Isehaug Kafeteria er en familiedrevet helårskafe, midt i Stryn sentrum. De tilbyr en rikholdig meny av norske og internasjonale retter som pizza, kjøtt- og kyllingretter, fiskeretter, salater, småretter, frokost, barnemeny og vegansk/vegetarretter. Om sommeren kan vær, mat og drikke nytes på den hyggelige uteserveringen. Intimpuben Johans pub holder åpent hver helg med forskjellige arrangementer. Isehaug tilbyr også selskapslokaler og catering.

Klostergården Tautra

Øya Tautra er en perle i Trondheimsfjorden, og rett ved ruinene av det gamle cisterciensklosteret fra 1200-tallet ligger Klostergården Tautra. Her kan gjestene overnatte i lyse og trivelige rom. I kafeen serveres det deilig og smakfull mat basert på kortreiste råvarer og familieoppskrifter. Bryggeriet tilbyr ølsmaking, og hjemmelaget øl serveres også til middagene. Gårdsbutikken tilbyr litt av alt; fra skjønnhetsprodukter, interiør, tekstiler og mat. Skal man ha møte eller selskap er det sjarmerende «Fjøset» en perfekt ramme til arrangementer. 

Ringheim kafé

Ringheim i Voss er et hyggelig møtepunkt som både tilbyr kafé, catering og møtelokaler. Gjester kan komme innom for å nyte en kopp kaffe, saftige kaker, påsmurt, blingser eller nystekte lapper mens de leser avisen, eller kose seg ferske matretter basert på lokale råvarer. Hver torsdag serveres det hjemmelagde raspeballer med kålrotmos og lammekjøtt – en tradisjon med lang historie på Voss. Kafemenyen har både dagens suppe og middag, i tillegg til deilige småretter og salater, varmretter og vegetarretter.

Sirdal Høyfjellshotell

650 m over havet, omgitt av den vakre naturen på Fidjeland, ligger Sirdal Høyfjellshotell.

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for turer til Kjerag, og enten man kommer som privatperson eller kurs- og konferansegjest er det mye å utforske og gjøre i nærheten. I selve hotellet ligger restaurant som serverer de ypperste retter, der mye av maten er basert på lokalprodusert mat. Garasjen pub har egen pubmeny og live underholdning. Det er også mulig å hygge seg med shuffleboard, i saunaen og innendørs svømmebasseng.

Kremmern Spiseri

Kremmern Spiseri ligger på Kremmertorget kjøpesenter i Elverum. Spiseriet baker egne rundstykker, horn og brødvarer, og selger hjemmelaget mat og kaker som er laget helt fra bunnen av. Gjestene på kjøpesenteret får alltid gode lunsjtilbud, og i tillegg til mat serveres det et stort utvalg is; kuleis, softis og deilige milkshakes. Rykende fersk kaffe i flere varianter er godt når man skal ta seg en pause i shoppingen. Gjerne med et saftig kakestykke som tilbehør.

Sølvgarden Hotell og Feriesenter

Sølvgarden Hotell i Setesdal, og ligger strategisk plassert der veiene mellom nord, sør, øst og vest møtes. Familien Rysstad driver både hotellet og sølvsmia som ligger ved siden av. Hotellet ser ut som et eventyrslott, og interiøret avspeiler Setesdals tradisjoner og kulturarv.  Som gjest kan man enten bo på hotellet eller på campingplassen som åpnet allerede i 1960. Restauranten serverer en rikholdig meny med alt fra enkle, men smakfulle småretter til full a la carte. Maten er enten høstet selv, eller laget av lokale produsenter. Sølvgarden har også flotte selskaps-, kurs-, konferanse- og møteromsfasiliteter.

Servit Catering

Servit Catering holder til i Sandes. Deres filosofi er at et måltid er mer enn bare god mat. Et måltid handler om øyeblikk som deles, relasjoner som bygges og tradisjoner som ivaretas – måltidet skal rett og slett være en opplevelse. De bruker kun det beste av lokale og ferske råvarer til både tradisjonelle retter og nye spennende smaker. Uansett om det dreier seg om mindre sammenkomster, kurs og konferanse, kantinedrift eller større arrangementer så er nydelig mat en selvfølge. Servit Catering kan også bistå med planlegging, serveringshjelp, leie av lokaler og rydding.

Torp Hotell

Torp Hotell i Sandefjord tilbyr overnatting, kurs- og konferanse – og en veldig hyggelig restaurant med egen barnemeny og takeaway. Gjester får servert velsmakende tradisjonelle husmannskost, og en unik ting med restauranten er muligheten til å velge størrelsen på porsjonen på de fleste matrettene. Tradisjon er viktig, så hver torsdag serveres det salt kjøtt og flesk som «dagens», og søndagens faste dessertbord er trekkplaster for mange av hotellets gjester.

Valsøya

Valsøya i Valsøyfjorden er en liten destinasjon i seg selv, med leiligheter, podkabiner, campingplasser, båtbåthavn, stor restaurant og bar, glamping, øko-turer, årlig musikkfestival, klatrepark og Olaushuset med 8 unike overnattingsenheter. På Valsøytunet serveres det fantastisk mat av lokale råvarer. Saltrøfjøset ble opprinnelig bygget en gang på 1700-tallet, og setter en hyggelig ramme for et hvert måltid. Glassrestauranten passer perfekt til bursdagsfeiringer, møter eller andre sammenkomster.

Åkrafjordtunet

Åkrafjordtunet er et unikt serverings-, møte- og overnattingssted i eventyrlige omgivelser, ikke langt unna Foglefonna nasjonalpark. Her er det en mat- og kulturstue (kafeen), hjemmebakeri og Spekehuset. Fra kafeen er det utsikt til fjorder og fjell, og stedet er kjent for mattradisjoner og sitt gode kjøkken. De fleste av rettene er basert på lokale råvarer. Åkrafjordtunet har også Norges beste bygdebutikk, som selger kvalitetsvarer fra blant annet Norges mest prisvinnende spekematprodusent.