Samarbeidspartnere

Vi har fått med oss noen av de aller beste samarbeidspartnere. Felles for alle er at de har et genuint ønske om at Utvalgte Hoteller og Spisesteder skal lykkes med sine mål.

Utvalgte har i samarbeid med leverandørene et mål om å etablere et fellesskap som løfter hele segmentet av seriøse spisesteder langs den norske landevegen.

ASKO SERVERING

ASKO Servering leverer varer, tjenester og rådgivning til kunder i serveringsmarkedet. Vi leverer til kafeer, restauranter, hoteller, kantiner, bensinstasjoner og offentlig virksomhet.

www.asko.no

BAMA Storkjøkken

I BAMA er vi svært bevisst rollen som en stor og trygg, men likevel lokal leverandør av lokalt dyrket frukt og grønnsaker, bær og poteter. BAMA har avtaler med 1250 lokale produsenter over hele Norge som leverer varer av høy kvalitet til Utvalgte Spisesteder.

www.bama.no

Diplom-Is

Diplom-Is AS er et heleid datterselskap av TINE SA, og vi har vårt produksjonsanlegg på Gjelleråsen utenfor Oslo. Vi produserer og markedsfører iskrem og frosne desserter under varemerkene Diplom-Is, Bella Italia, Mövenpick, Mars Ice Creams og Nestlé. Blant våre viktigste merkevarer er Royal, Dream, Pia, Krone-Is, TipTop Båtis, PinUp, Lollipop og Sandwich.

www.diplom-is.no

Duni

Duni skaper atmosfære og funksjonelle løsninger til enhver spise og drikke anledning ved å tilby inspirerende og innovative produkter og konsepter.

www.duni.no

Evergood kaffe

Vi har en landsdekkende salgsorganisasjon med god fagkunnskap og sterke merkevarer som Evergood og Evergood Dark Roast, Alle våre distriktssjefer er utdannende baristaer i henhold til internasjonale standarder. Kundene skal merke at det serveres Evergood kaffe på alle stedene til  Utvalgte Spisesteder. Kaffen smaker bare herlig.

www.evergood.no

Findus

Måltidet er spisegjestenes høydepunkt og tidspunkt for påfyll, nytelse og matglede. Vi i Findus ønsker å inspirere      kjøkkenet til smakfulle og sunne måltidsløsninger, og vårt løfte til deg er at våre produkter skal gjøre en forskjell, og særlig når det gjelder håndtering, næringsinnhold og smak – både for deg som skal lage og for de som skal spise. Vel bekomme!

www.findusfoodservices.no

Grilstad

Grilstad Storkjøkken tilbyr skikkelig mat – laget med ærlighet og kjærlighet! Som totalleverandør av kjøtt og kjøttprodukter i Norge er vi opptatt av å lage smakfull og trygg mat, med høy kvalitet. Vi er stolte av å ha blitt valgt som samarbeidspartner til Utvalgte Spisesteder.

www.grilstad-foodservice.no

IDUN INDUSTRIER

Idun Industrier

Idun Industri er stolte av være en av Norges ledende leverandører av bakeingredienser, bakeoff, emballasje, pynt og utstyr. I tillegg har vi et bredt sortiment av iskremtilbehør. Våre kunder er bakeri- og konditoriproduksjoner, iskrembransjen, dagligvarehandelen og grossister mot storhusholdningsmarkedet. Nesten halvparten av våre produkter er produsert i våre fabrikker på Hvam og i Rakkestad.

www.idun.no

Køltzow

Smak av kysten utvikler og formidler kunnskap om bærekraftig mat fra havet der kvalitet, mangfold og sesong blir ivaretatt. Kompetansen bygges i hele verdikjeden slik at restaurantene og fiskehandlerne kan begeistre mennesker med ekte sjømatopplevelser.
Dette bidrar igjen til økt verdiskapning hos medlemmene og sjømatnæringen forøvrig.

www.smakavkysten.no/koltzow/

Lantmännen Unibake

Vi er et ledende internasjonalt bakerikonsern med ekspertise på frosne og ferske bakervarer for storhusholdning og detaljhandel.

www.lantmannen-unibake.com/nb-NO/

NHO reiseliv Innkjøpskjeden

Blir du med i Innkjøpskjeden sparer du både tid og penger, og får best mulige innkjøpsbetingelser på alt du trenger til din bedrift.

www.nhoreiseliv.no

Nortura PROFF

Nortura PROFF er en offensiv og innovativ leverandør innenfor storhusholdning. Vi er her for å bistå våre kunder med å tilby de beste råvarene som finnes på det norske markedet.
Vi strekker oss langt for å tilby det unike, det trygge og ikke minst den beste kvaliteten på alle våre varer.

www.norturaproff.no

Orkla Foods

Orkla Foods Norge er et av de mest komplette matselskapene i Norge. Selv om vi er et ungt selskap har vi dype historiske røtter. Mange av merkene våre har definert smaker siden lanseringen for 60-70 år siden.

www.orklafoodsstorhusholding.no

Ringnes

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 1400 medarbeidere. Vi leverer over 400 millioner liter drikke i året til hele Norges befolkning.Vi er stolte av å ha mange sterke merkevarer i vår portefølje; Ringnes, Carlsberg, Tuborg, Somersby, Battery, Dahls, Arendalspils, Budweiser, Smirnoff Ice, Farris, Imsdal, Solo, Mozell, Pepsi og Pepsi Max.

www.ringnes.no

Tine

TINE Partner er en samarbeidspartner for og en leverandør av kvalitetsvarer til grossister, kantiner, hotell, restauranter, offentlig sektor, skoler, fastfood-markedet med flere. TINE Partner er en del av TINE SA, morselskapet i konsernet TINE-Gruppa. Vi er stolt leverandør av alle meieriprodukter til Utvalgte Spisesteder.

www.tinepartner.no

Vestfold Fugl

Som leverandør av kvalitetsprodukter til storkjøkkenmarkedet jobber Vestfold Fugl daglig med å møte den kresne forbrukers ønsker og behov. Vi har oppfylt kundens ønske om en større og saftigere kylling og har dermed latt kyllingen vokse noe lenger enn vanlig. Det gir et mer smakfullt og saftig resultat på ditt bord.

www.vestfoldfulg.no