Ny kjededirektør

onsdag 20, mars 2019

Utvalgte Spisesteder AS, (US), eies av 20 spisesteder langs hovedveiene i Sør-Norge.
Nå er nye medlemmer på vei inn i kjeden og US ønsker å styrke administrasjonen, også for å kunne tilby medlemskap til spisesteder i resten av landet.
Ole Ragnar Repp, som har vært kjededirektør i US de siste to årene, overlater lederjobben til Morten Laupstad fra 1. august.

Laupstad er utdannet fra Universitetet i Stavanger, avd. Norsk Hotellhøgskole og har fagbrev både som kokk og resepsjonist. Han er godt kjent i reiselivsnæringen og har bred erfaring i salg og markedsføring innen storhusholdnings-bransjen.

Ole Ragnar Repp fortsetter i en sentral rolle i US med ansvar for å styrke kjedens oppfølging av avtaler mot medlemsbedriftene og våre samarbeidspartnere. Ole Ragnar vil fortsatt ha ansvaret for å implementere alle pågående konsepter og prosjekter. Vi styrker nå organisasjonen slik at Ole Ragnar fremover kan fokusere mer på å skape verdi for våre medlemsbedrifter.

Britt Fjeldstad kommer også inn i en sentral rolle i US. Britt får operasjonelt ansvar for vår designprofil, at vi er synlig i definerte kanaler, samt at alle markedsføringsoppgaver og intern
informasjonsflyt blir ivaretatt. Med disse forsterkningene vil vi være godt rustet til å bygge videre på den suksess våre medlemsbedrifter har skapt de siste 5-6 år.

Mer informasjon:
Styreleder Espen Thorbjørnsen – Mob. 953 00 374